logo IRP Advisory Services
Introductie IT Roadmap Planning Switch language to English
De bureauleiding berust bij drs. J.H. (Hans) Oosterling.
Hans heeft vele jaren ervaring in diverse IT functies en is als part time docent verbonden aan de Haagse Hogeschool. Hij geeft onder andere colleges in Informatie Strategie Planning en Innovatie Management. Ervaringen met betrekking tot IT veranderstrategie zijn opgedaan in profit en non-profit organisaties. Hans heeft daarnaast gefunctioneerd in zeer uiteenlopende IT management posities bij een grote financiŽle dienstverlener. Hij heeft eveneens gedurende een aantal jaren in een internationale context gefunctioneerd.

IT Roadmap Planning is gebaseerd op jarenlange ervaring in grote organisaties met een omvangrijke en complexe IT organisatie en is in 2007 verder ontwikkeld en gedokumenteerd.

IRP Overige Dienstverlening is ontwikkeld om senior IT management te ondersteunen met praktische instrumenten en rapportages. Onze aanpak is om onze mensen part-time in te zetten en vooraf concrete resultaten te definiŽren:
  • Overzicht en status van uw IT Project Portfolio
  • Beoordeling van de Applicatie Portfolio in productie
  • Verbeteren van werkrelatie en overlegstructuren met de Business (IT Governance)
Deze part time benadering is aanzienlijk kostenbesparend in vergelijking met het (tijdelijk) inhuren van full-time interim professionals.